Chargement...
99 fichiers aimés
22 commentaires
1 vidéo
1 upload
1 follower
  • Default

    @Walter
    Alright, thank you for looking into it and sorry for the inconvenience.
    I assumed it was this mod or the extra pack for it causing the issue because they are the only mods I have that are related to trains, however I completely removed them from my game files and the tram is still glitched. I will dig deeper to try and find out exactly what is causing this.

    11 septembre 2018
  • Default

    @Walter
    https://www.dropbox.com/s/toalbethlu9psht/trainsxml.zip?dl=0

    This is my trains.xml file, it currently includes the extra trains from Extra Lore-Friendly Liveries for Walter's Overhauled Trains. I tried to cross reference what I could find about the tram in that file with the one in the base game, but I couldn't find any differences. I might not have found everything relating to the tram as going through files like this isn't my specialty.
    Thanks.

    10 septembre 2018
  • Default

    @Carrythxd
    I don't know if I'm the only one who has this issue or not, but the Marbelle has some sort of strange audio glitch and I have not noticed it on any other vehicles in IVpack.
    Whenever the Marbelle is running there is some sort of noise that is extremely loud, it sounds like metal grinding. I don't know if this is a IVpack problem or if it is on my end, if it is on my end do you have any idea of what is causing this? I have checked the Marbelle in vehicles.meta to see if something was wrong with the cars sound effects but it supposedly is using that of the Emperor, which does not have any audio issues in my game.
    Thanks.

    4 septembre 2018
  • Default

    @Walter
    For some reason with this mod, the LS Metro Train only spawns with one cab. I don't know if anyone else has this problem but it spawned with both cabs in previous versions of this mod. The train looks very strange when only half of it is driving around.
    The only other train related mod I have is Extra Lore-Friendly Liveries for Walter's Overhauled Trains, however removing that mod and reinstalling this one did not seem to fix the issue.

    31 août 2018
  • Default

    @sjaak327
    Regular cars that spawn in traffic and around the map all spawn with random different regular horns, none of these horns can be applied at LSC. If you apply a musical horn at LSC and then select "stock horn" it will put it back to whichever regular horn that the car came with. The problem is that there is no way to change which stock horn a car has, and there are at least 20 different ones that I can remember hearing. I don't know what they are called in the game files (probably something generic like "horn17"). My request was for these random generic horns to be selectable with this trainer if that is possible.

    28 août 2018
  • Default

    @sjaak327
    I haven't been able to play for awhile so I can't check, and don't exactly remember, but I thought the only horns you could apply in the vehicle mod menu were the horns from LSC. My request was to be able to apply the many horns that traffic vehicles spawn with are not available in LSC. I didn't think that was already possible to do but if it is then just ignore my comment.

    28 août 2018
  • Default

    @sjaak327
    I don't think this is currently possible with this trainer, but is it possible to add the ability to switch the type of horn a vehicle uses? I don't mean apply the musical horns from LSC, but the different types of horns that cars spawn with. Since one of the more recent versions of this mod added the ability to change engine sounds I was wondering if changing the horn sounds would be possible too?

    27 août 2018
  • Default

    @WildBrick142
    I put the folder spmoonbeam3 in mods>update>x64>dlcpacks and edited the dlclist.xml to include spmoonbeam3 just as the readme said. However, only the 'van' version of the Moonbeam (moonbeam3) works. The regular Moonbeam (moonbeam) is the same as it was before, it is still in the muscle class rather than van class and does not spawn with the extra parts. What is wrong, did I miss something during installation?
    Thanks.

    16 décembre 2017
  • Default

    @Lundy
    oh, okay. I was able to figure out what I had done wrong, one of the [item] lines for the sirens was too far over so the siren was not working properly.

    22 mars 2017
  • Default

    @Lundy
    In a previous comment you told me to make sure I had installed the carcols.ymt, did you mean something else? The mod works fine except for the black circles around the siren lights.

    21 mars 2017